Prodej pozemku, 481 m2, Břeclav

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej pozemku pro bydlení, 481 m2, Břeclav

Máme pro Vás exkluzivní nabídku – prémiový stavební pozemek o výměře 481 m² v centru města Břeclav. Co je na tomto pozemku tak jedinečného? Hlavně to, že je připravený k výstavbě díky vyřízenému stavebnímu povolení pro prostorný a moderní rodinný dům 5+kk s dvougaráží a zároveň je i zažádáno o přípojku elektřiny a již zaplacen poplatek ve výši 15.700 Kč.

Projektovaný dům je navrhovaný v energetické náročnosti budovy A – mimořádně úsporná. Zahrnuje venkovní posezení s uklidňujícím výhledem, bazén pro Vaši relaxaci a dvougaráž s další možností parkování před domem. V interiéru Vás pak čeká moderní otevřená kuchyně s obývacím pokojem s útulným krbem a vstupem na terasu s bazénem. Dále čtyři prostorné pokoje, tři koupelny a šatna, která je zároveň s chodbou opatřena čtyřmi světlíky pro prosvětlení prostor. Funkční a vkusné uspořádání dispozice Vám nabídne veškerý komfort, který si můžete přát. A co je nejdůležitější, můžete ihned započít se stavbou a ušetřit tak čas i náklady. Pro vážné zájemce máme k nahlédnutí i zpracovaný položkový rozpočet od stavební firmy na výstavbu RD. Samozřejmě záleží jen na Vás, zda postavíte dům dle tohoto projektu nebo jiný dle Vašich snů a představ.

Pozemek je rovinatý a má ideální obdélníkový tvar, a i díky tomu má vynikající možnosti využití pro výstavbu. Nachází se v blízkosti Mlýnského náhonu, což vytváří příjemné a relaxační prostředí pro Váš budoucí domov. Plocha je oplocena a kompletně vyčištěna od náletových dřevin. Všechny inženýrské sítě leží na hranici pozemku. Prostředí přímo vybízí pro výstavbu lukrativního rodinného domu. Budete mít dostatek místa nejen pro zahradu s bazénem a venkovním posezením, ale také pro hrací koutek pro Vaše nejmenší. Nechte volnost své fantazii a vytvořte si svůj vlastní ráj, kde se budete cítit skutečně doma.

V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost – od centra města a supermarketů po nemocnici, fotbalové hřiště, zámecký areál a úřady, vše v pohodlné docházkové vzdálenosti.

Tento stavební pozemek je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají ideální místo pro stavbu svého nového domova a hlavně nechtějí ztrácet nervy, peníze a dlouhé měsíce nebo roky čekáním na vyřízení stavebního povolení. Perfektní dostupnost, klidné okolí a veškerá občanská vybavenost z něj činí neodolatelnou nabídku.

Nechte se okouzlit klidem a zelení tohoto místa a získejte zde svůj vysněný domov. Na vyžádání zašleme kompletní projektovou dokumentaci.
Číslo zakázky: 077-NP06364
Město: Břeclav
Celková plocha: 481 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: podlahové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Stehlík

Stehlík Michal


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 940

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.