Pronájem bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 48 m2, Praha 6 - Břevnov

23 000 czk / za měsíc

Pronájem bytu 2+1, 48 m2, Praha

Pronájem atraktivního bytu (48 m2) s výjimečnou terasou (12 m2) v jedné z nejoblíbenějších rezidenčních lokalit v Praze- na Břevnově. Byt se nachází v posledním patře skvěle udržovaného, zatepleného cihlového domu s výtahem. Jeho největší dominantou je dechberoucí terasa, která obklopuje všechny místnosti a nabízí kouzelný výhled na střechy a vršky Prahy.
Dispozičně je byt řešen jako 2+ 1, vstupní chodba je vybavena praktickými vestavěnými skříněmi s dostatkem úložného prostoru. Samostatná, kompletně vybavená kuchyně, obývací pokoj se vstupem na terasu je průchozí s ložnicí, jež je vybavena dalšími vestavěnými skříněmi. Prostorná, moderní koupelna s nadstandardně velkým sprchovým koutem. Na podlaze parkety a dlažba. Orientace na východ zajišťuje dostatek světla po celý den, avšak bez úmorného vedra v horkých dnech. K bytu náleží sklepní kóje, cca 2 m2. Pronajímá se nevybaven. V domě je kolárna, sušárna, prostor na kočárky.
Lokalita Břevnova je výjimečná díky množství parků, zeleně a klidu, zároveň však v blízké vzdálenosti od centra města. Park Ladronka, Kajetánka, zahrady Strahova i Pražský hrad v dosahu krátkou procházkou. Bezproblémové parkování před domem, MHD zastávka tramvaje Drinopol 3 minuty (tram. č. 22, 25, 97), bus zastávka Kajetánka ( č. 180, 902). Dětské hříště, školy, školky jen pár kroků od domu. Vyhlášená pizzerie, kavárny a nákupy v bezprostřední blízkosti. Příjemné bydlení “nad” Prahou, poskytuje svým nájemníkům naprosté soukromí a klid nedaleko centra Prahy. K nastěhování od 15. 9. 2024. Poplatky 4000,- Kč, elektřina převod na nájemce.
Číslo zakázky: 218-NP05938
Město: Praha 6 - Břevnov
Ulice: Junácká
Dispozice: 2+1
Číslo podlaží v domě: 6
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 48 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Terasa: 13
Sklep: 2
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Barbora Brůžková

Brůžková Barbora


 
Tel. na makléře:
+420 731 474 546

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.