Prodej bytu 2+1 v družstevním vlastnictví, 50 m2, Český Brod

3 850 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 2+1, 50 m2, Český Brod

Nelíbí se vám pražské ceny nemovitostí a přesto toužíte po bydlení s výbornou dostupností do centra hlavního města? Trváte na pěší dostupnosti obchodů a služeb, blízkosti škol, školek a vycházkových tras? Pak pro vás bude jistě lákadlem tento prostorný byt 2+1 v klidném výběžku Palackého ulice v Českém Brodě.

Najdete jej v prvním podlaží zatepleného a obyvateli i velmi hezky udržovaného malého bytového domu uprostřed stromů a zelených ploch s hřišti, kterými tato lokalita oplývá.
Kromě dvou pokojů, samostatné kuchyně, koupelny a WC patří k bytu i lodžie a prostorný sklep. Byt je v původním udržovaném stavu, připravený ihned k bydlení nového vlastníka či podnájemníka.
K 50 m2 užitné plochy připočítejte ještě 3,6 m2 lodžie a báječných 3,5m2 čistých a suchých sklepních prostor, které poslouží jako úložiště sezónních věcí či kol.

Ve městě je plná občanská vybavenost, v blízkosti domu naleznete kromě škol i kompletní spektrum obchodů a služeb, nemluvě o spoustě volnočasových aktivit kulturních i sportovních.
Významnou devizou Českého Brodu je vynikající dopravní dostupnost do centra Prahy. Doba jízdy z centra je od 22 min. (spěšný vlak) do 37 min. (osobní vlak), vlaky jezdí ve špičce po 15 minutách (mimo špičku a o víkendech co 30 minut). Autem dorazíte za 25 min na Černý Most. Byt je bez právních vad, k dispozici ihned. Koupi je možné financovat i hypotéčním úvěrem zajištěným jinou nemovitostí, s jehož vyřízením vám rád pomohu.
Pro investory je v porovnání s nedalekým hlavním městem výrazně zajímavější poměr návratnosti investice.

Prohlídky proběhnou v pátek 1.11.2024 odpoledne/v podvečer. Kontaktujte nás pro sjednání času vaší individuální prohlídky!
Spolupráce s realitními makléři je vítána a podporována!
Číslo zakázky: 205-NP10775
Město: Český Brod
Ulice: Palackého
Dispozice: 2+1
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 50 m2
Zastavěná plocha: 152 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Družstevní
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (3.6 m2)
Sklep: 3.5
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Šoupal

Šoupal Petr


 
Tel. na makléře:
+420 771 218 788

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.