Prodej bytu 1+1 v osobním vlastnictví, 50 m2, Brno

6 490 000 czk / za nemovitost
včetně provize realitní kanceláře a právního servisu

Prodej bytu 1+1, 50 m2, Brno

Hledáte kombinaci moderního bydlení a atmosféry starého města? Tento stylový byt 1+1 v prestižní lokalitě Starého Brna na Hlinkách 19 vám nabízí přesně to. S celkovou plochou cca 50 m² poskytuje ideální prostor pro pohodlný život, ať už plánujete bydlet sami nebo s partnerem. K dispozici je i praktická malá pracovna a sklep pro další úložný prostor. Všechno máte doslova na dosah ruky – kavárny, restaurace a brněnské výstaviště jsou jen pár kroků od domu.

Byt je v perfektním stavu, není třeba žádných dalších investic ani rekonstrukcí. Moderní interiér vkusně spojuje historické prvky s novými, a díky vlastnímu kotli si můžete sami regulovat topení podle potřeby. Vysoké stropy a prostorná chodba dodávají bytu vzdušnost, zatímco komora a sklep zajistí dostatek úložného prostoru pro věci, které nepotřebujete mít hned po ruce.

Hlinky jsou ideální lokalitou, kde máte všechno na dosah. MHD je skvěle dostupná a okolí je čím dál více přizpůsobené i cyklistům.

Díky své poloze, blízkosti BVV a dynamickému rozvoji oblasti je byt i skvělou investicí do budoucna. Je to ideální volba pro mladé lidi a páry, kteří hledají pohodlné bydlení v centru dění, ale zároveň klidné místo pro odpočinek.

Po vyplnění kontaktního formuláře, Vám zašlu kompletní podklady. Automaticky dostanete přístup do složky se všemi soubory, dokumenty a důležitými odkazy.
Číslo zakázky: 193-NP02298
Město: Brno
Ulice: Hlinky
Dispozice: 1+1
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 50 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: E
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Voda: Zdroj pro celý objekt
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jakub Hrbáč

Hrbáč Jakub


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 941

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?

Zadané údaje zpracováváme dle těchto podmínek.

Tato stránka je chráněna systémem reCAPTCHA od Google s ochranou soukromí a podmínkami používání.